2010-01-27 09:44:02• hírek • Szatmár.ro

Projektbemutató Szamoskrassón

Domokos Sándor
Domokos Sándor

Kedden mutatták be a Szamosháti Kistérségi Egyesület pályázatát.

A Szamosháton található községek által közösen elnyert pályázat lényege a köztisztviselők számára szervezendő tanfolyamokon való részvétel, illetve a szóban forgó önkormányzatok tevékenységének korszerűsítése - azaz számítógépek, laptopok, nyomtatók beszerzése.

A pályázatot Domokos Sándor, a kistérségi egyesület elnöke mutatta be, rámutatva: az, hogy sikerült elnyerni a 410 500 lejes támogatást, annak bizonyítéka: megéri társulni, közösen fellépni az érdekekért.

- Immár húszezer ember nevében lépünk fel a számunkra fontos ügyekben, így sokkal nagyobb esélyünk van pályázati pénzek elnyerésére - fogalmazott Domokos. A Szamosháti Kistérségi Egyesülethez 7 község 31 települése tartrozik. A községek az alábbiak: Szatmárpálfalva, Kolcs, Szamosborhíd, Borválaszút, Berekszó, Remetemező, Homoród. A kistérségnek ez immár a második elnyert pályázata: az első projekt a szervezett hulladék elszállítására vonatkozott, de a szemetesautók versenytárgyalását érintő óvás miatt még nem indult be a szolgáltatás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: