2016-08-27 15:59:09• hírek • Szatmár.ro

Programokkal teli szombat délelőtt a Kossuth-kertben

Elsősorban a gyerekeknek kedveztek a programok szombat délelőtt a Kossuth-kertben. Óriási szalmavár épült, izgalmas bábjátékot is követhettek a kicsik, miközben a felnőttek bográcsos ételeket készítettek vagy kóstolhattak. Fúvószenekari koncertet is hallgathattak az érdeklődők a rendezvény óráiban, úgyhogy mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot.

A reggeli órákban már muzsikaszó töltötte meg a Kossuth-kertet: a Mezőpetri és Kaplonyi Egyesített Fúvószenekar tagjai járták be a zöldövezet sétányait majd adtak hangulatos koncertet a színpad előtti téren.

Szintén délelőtt kezdték meg építeni az Aranykapu Kultúrális Egyesület szalma-várát, ahol sok izgalmas program várta és várja a gyerekeket. A főzőverseny helyszínén ropogott a tűz, tehetséges szakácsok és serény kuktáik álltak neki a főzésnek, hogy elhódítsák a nagy presztízszsel járó győztesnek járó címet. Előkerültek a titkos receptek is, a zsűrinek nehéz dolga lesz kiválasztani a legjobb szakácsot.

A pécsi Bóbita bábszínház előadásában izgalommal és vidámsággal teli darabot láthattak a gyerekek. A felnőtteket pedig várta a bor- és pálinkaudvar, a könyvvásár, a délelőtt folyamán összeállított kiállítások... úgyhogy senki nem unatkozott.

A délutáni órákban számos fellépőt láthat a közönség a Kossuth-kerti színpadon, így azoknak is érdemes lesz kilátogatni a Partiumi Magyar Napok rendezvényeire, akiket inkább a zenei programok hoznak lázba.


Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: