2017-12-12 09:58:49• hírek • Oszkó Viktória

Programokban gazdag karácsonyi készülődés a Kölcseyben

A Kölcseyben a karácsonyfa -és osztálydíszítés mellett a karácsonyi vásár az, amit a diákok talán a leginkább várnak. December 22-én, pénteken, 9:00 órától kezdődik majd az idei karácsonyi bazár, ezúttal az iskola második emeletén.

Az osztályok különféle karácsonyi finomságokat árulnak majd, lesznek például házi készítésű sütemények és forró tea. Az iskola az ajándékok kiárusításából befolyó összeget Ungvári Krisztián számára ajánlja fel.
 

Az ünnepi esemény során a diákok többféle kikapcsolódási forma közül is választhatnak majd, hiszen közös filmnézést és kézműveskedést is terveznek a szervezők, de lesz még társasjátékozás és egy kimondottan a pihenésre szánt sarok is, egyfajta “chillzone”.
 

A Kölcsey emellett csatlakozik a “Mosolygó Karácsony” nevű akióhoz, ezzel mozgósítva a diákokat, hogy ruhadarabokkal, könyvekkel és nem romlandó termékekkel töltsenek meg egy-egy cipősdobozt, hogy olyanoknak juttathassák tovább, akik tényleg rászorulnak. A csomagokat december 14-én, 15-én és 18-án várják majd a Köfedisz Kuckóban.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: