2019-12-19 08:36:06• hírek • Szatmár.ro

Programokban és élményekben gazdag kirándulás Nyíregyházán

Az Avram Iancu Általános Iskola 19 tanulója és tanáraik, Molnár Tímea Renáta és Gardos Blanka december 16-tól 17-ig Nyíregyházán vendégeskedtek és vettek részt közös programokon a Bárczi Gusztáv Általános Iskola pedagógusaival és diákjaival. A kirándulás az „Együtt testvérként a Bárczi Sulival” projekt keretében valósult meg. Az eseményről Gardos Blanka beszámolóját közöljük.

"Az érkezés utáni első program a Szép Ernő Színház „Csak a kezemet nézzétek” című előadása volt, egy igazi bűvész show, melyet mindkét iskola tanulói nagyon élveztek. Később a karácsonyi vásár forgatagába csöppentünk, ahol a diákok apró szuveníreket vásároltak. A délutáni órákban egy különleges adventi interaktív koncerten vettünk részt, a nyíregyházi AdHoc Team énekelt karácsonyi dalokat bevonva a diákokat is. A napot sétával, városnézéssel zártuk.
 

A kirándulás második napján a Nyíregyházi Állatparkban töltöttük a délelőttöt majd a várva várt élményfürdőzés következett, ahol a diákok kipróbálhatták a közkedvelt hullámmedencét és más vízi attrakciókat. A sok új élmény és program után búcsút vettünk a nyíregyházi csapattól várva a január végi projektzáró találkozót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: