2011-06-20 12:56:51• hírek • Póti Orsolya

Programok a szatmári börtönben

Péter és Pál apostolok napján, június 29-én van a Büntetés-végrehajtó Intézetek személyzetének napja is. A keresztény ünnepet megelőző napokon a Szatmár megyei börtön is különböző kulturális és sportrendezvényeket szervez.

Péter és Pál apostolok a büntetés-végrehajtási intézmények munkatársainak védőszentjei, ezért ez alkalomból különböző rendezvényekkel ünnepelnek a börtönök, így a Szatmár megyei intézet is.

Június 22-én, szerdán kitárulnak a börtön kapui az érdeklődők előtt: a „Nyílt kapuk"  keretében bárki ellátogathat és körülnézhet a megyei Büntetés-végrehajtó Intézetbe. A látogatók 10 órától 12 óráig betekintést nyerhetnek a fogvatartottak életébe, megtekinthetik az intézet kápolnáját, sporttermét és pszichológiai rendelőjét is. Ezenkívül a börtön munkatársai és foglyai egy érdekes kiállítással is készülnek az ünnep alkalmából. A szervezők minden érdeklődőt arra kérnek, hogy személyi igazolvánnyal jelentkezzenek.

Június 23-27. között a börtön a Szatmárnémeti „Vointa 2009" Sportklub közreműködésével idén is megszervezi a „Börtön Kupáját", melynek keretében számos sportvetélkedőre kerül sor. A résztvevők futball, tenisz és asztalitenisz vetélkedőkön vehetnek részt.



Szerdán bárki betekintést nyerhet a szatmári börtön foglyainak életébe


Az intézet kápolnája is látogatható lesz
Az intézet kápolnája is látogatható lesz


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: