2013-11-14 11:02:19• hírek • Szatmár.ro

Programok a Fonó-Házban

A szervezők kérik a szülőket, hogy a Fonó-Ház gyerekfoglalkozásai iránt érdeklődők előzetesen jelentkezzenek be a következő elérhetőségeken: Nezezon Enikőnél a 0744-687813-as, vagy Takács Andreánál a 0741-182063-as telefonszámokon, illetve az aranykapuegyesulet@yahoo.com e-mail címen.

Újabb foglalkozásokkal várja a gyerekeket és fiatalokat az Aranykapu Kulturális Egyesület által működtetett Fonó-Ház.

Az Aranykapu Fonó-Ház Kézműves Műhelyében ezen a pénteken, november 15-én a kisebbek, azaz 7-9 évesek agyagozással foglalkozhatnak majd 16 órai kezdettel, míg a 10-12 évesek csoportja folytathatja a linómetszés fortélyaival való ismerkedést 18 órától.

A karácsonyi hangulat szele máris érezhető az Aranykapu háza táján. Talán nem túl korai elgondolkoznunk azon, mi kerüljön majd a fa alá néhány hét múlva. Ebben szeretne az Aranykapu segítséget nyújtani. Úgy gondoltuk, teret engednénk a bemutatkozásra olyan kézműveseknek - és az általuk készített portékáknak -, akik értéket képviselnek, akikkel vásárokon alkalmunk lehet találkozni, most viszont testközelből mutatják be termékeiket, azok készítésének módját, illetve egyes munkafolyamatokba bele is kóstolhatnak a jelenlévők. A bemutatott termékekből rendszerint vásárolni vagy rendelni is lehet a helyszínen.

Elsőként a szatmári Kézműves Natúr Szappan mutatja be természetes alapanyagokból készült szappanait és egyéb nagyszerű termékeit, pénteken, november 15-én, fél 6 és 6 óra között, a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatti Aranykapu Fonó-Házban. A termékbemutató során ajakbalzsam készítésébe pillanthatnak bele a résztvevők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: