2019-05-22 11:25:01• hírek • Szatmár.ro

Programgazdag héten van túl a szatmári Metamob

Románia piacvezető szalagfűrész- és gatterlapgyártó cége, a Metamob Kft az elmúlt héten két, szakmai szempontból kifejezetten izgalmas eseményt is rendezett Szatmárnémetiben.

Május 16-án Nerius Jasinavicius “A nyereség megduplázása egy év alatt befektetés nélkül. Fantázia vagy valóság?” című előadását követhették figyelemmel a résztvevők. Előadásának központi témája az volt, hogy a termelő vállalatok miként növelhetik a profitabilitásukat különösebb befektetések nélkül, csupán a belső folyamataik átszervezése által. Arra is felhívta a figyelmet, hogy nagy gondot kell fordítani a versenyelőnyökre, melyeknek köszönhetően a cégek kiemelkedhetnek a konkurens vállalatok közül. Ezen esemény fő támogatói a Német-Román Gazdasági Egyesület és a Kisiparosok Kamarája volt.




Másnap, május 17-én került megrendezésre a harmadik MetaTraining nevű rendezvény, melyen a cég magyarországi, illetve romániai, de magyar ajkú ügyfelei vettek részt. Az esemény célja új gyakorlati készségek átadása, valamint új kapcsolatok kiépítése volt. Az ügyfelek a közös prezentációk mellett management és technikai előadásokon is részt vehettek. Az igazgatóknak a litvániai Nerius Jasinavicius mutatta be a korlátok elméletét, Bartalis Csaba, a Kenobi vezérigazgatója pedig a fűrészárú szárításában használatos felszerelésekről és a biomassza feldolgozásában alkalmazott hatékony módszerekről beszélt. A résztvevők a mind a két napon megszervezett céglátogatásoknak köszönhetően betekintést nyertek a fűrészlapgyártás folyamatába is.


Eseménydús napokon van túl tehát a Metamob, viszont már most megkezdték a következő workshop előkészítését, melyre továbbra is szívesen várnak majd minden jelentkezőt.


 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: