2016-09-13 11:53:34• hírek • Szatmár.ro

Programajánló szeptember 19-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői (Ratchet and Clank) - Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.

Sully - Csoda a Hudson folyón (Sully) - 2009 telén az egész világ egy csoda lázában égett: egy kiváló pilóta, Chesley "Sully" Sullenberger (Tom Hanks) meghibásodott repülőgépével New York szívében, a Hudson folyó fagyos vizére szállt le, és így megmentette 155 utasa életét. De miközben a világ hősként ünnepelte a kapitányt, és a híradások mind kivételes ügyességéről és lélekjelenlétéről szóltak, vizsgálat indult. És amire a vizsgálat során fény derült, az egyáltalán nem a pilóta megbecsülését szolgálta. Sőt, azzal fenyegetett, hogy soha többé nem vezethet repülőgépet...

Hands of Stone - Roberto Duran profi debütálására 1968-ban került sor, amikor a fiú még csak 16 éves volt, karrierje ezt követően 34 évet ölelt fel. 1980 júniusában legyőzte Sugar Ray Leonardot, mellyel elnyerte a WBC középsúlyú világbajnoki övét, majd novemberben ismét a szorítók közé állt egy visszavágóra.  A két legendás sportember, Roberto Duran és edzője, Ray Arcel megváltozatták egymás életét. A film főszerepében De Niro mellett Édgar Ramírezt láthatjuk, míg a mellékszerepeket olyan színészek alakítják, mint Usher Raymond, Ana de Armas, Ellen Barkin és John Turturro.




Filharmónia


Szeptember 15-én 18.30-kor tartja a Dinu Lipatti Filharmónia a 2016/2017-es komolyzenei évad nyitóhangversenyét. Ezen a szatmári fiatal tehetségek állnak majd a középpontban. A koncert karmestere Stefan Novak lesz, a szólista pedig Stier Alexa.


Kiállítás


Október 12-ig tekinthető meg a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában Belánszky Demkó Beáta festőművész kiállítása.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: