2014-04-29 13:28:52• hírek • Szatmár.ro

Programajánló május 5-ig

Új filmek, színdarabok, előadások, rendezvények és koncertek május 5-ig.

Május 2-től a Grand Mall Cinemában


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket. Peter Parker (Andrew Garfield), aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt (Emma Stone) - és így gondoskodik a biztonságáról. Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete. Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja - és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik.

A csodálatos Pókember 2

Bérgavallér (Fading Gigolo) - Fioravante (John Turturro), barátja Murray (Woody Allen) tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi.

Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker (Sharon Stone) megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával (Sofia Vergara) férfit keresnek egy édeshármashoz. Murray észreveszi a pénzügyi lehetőséget az ajánlatban, és meg akarja győzni Fioravantét, hogy vállalja a feladatot. Fioravante először bizonytalankodik, de rá kell ébrednie, hogy vannak kellemetlenebb módjai a pénzkeresésnek, mint két kényeztetésre éhes nőt boldoggá tenni. Miközben Fioravante Dr. Parker és Selima hálószobái között ingázik, egyre szemérmesebb randikat bonyolít Avigallal (Vanessa Paradis), egy köztiszteletnek örvendett haszid rabbi özvegyével is. Amikor fellángol a szerelem Fioravante és Avigal között, Murray rájön, hogy nem is olyan egyszerű kerítőnek lenni.

 

Bérgavallér

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György színtársulat áprilisi műsorterve

28-án, hétfőn 10 órakor - Állati jó dalfesztivál - Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - Fazekas Mihály bérlet

10 órakor - Mesék a nyúlról és a rókáról - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Stúdió

12 órakor - Állati jó dalfesztivál - Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - Benedek Elek bérlet

12 órakor - Mesék a nyúlról és a rókáról - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Stúdió

29-én, kedden 10 órakor - Mesék a nyúlról és a rókáról - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Stúdió

30-án, szerdán 10 órakor - Mesék a nyúlról és a rókáról - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Stúdió


Szimfonikus koncert


Szerdán, április 30-án kamarazenei koncertet tartanak a filharmóniában. Fellép a Trio Universitas, melynek tagjai: Duffek Mihály, Molnár Zsolt és Fátyol Rudolf.


Kiállítás


Április 16-tól látható Bakos Károly Sámuel, Marina Vasile és Nicoara Stefania Stanca közös képzőművészeti kiállítása a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában.

Március 28-án, péntek délután nyitották meg Stefania Adela Popa egyéni festménykiállítását a Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén.

Kirándulás


Május 1-én, csütörtökön, a Szatmárnémeti Természetjárók Túr-menti biciklitúrát szerveznek a kerékpáros kirándulások kedvelői számára. Túraszervező Szathmáry Alice. Részletek itt.

Szatmári ifjúsági napok az Aquastarban


Idén a Gorunului utca 8 szám alatt található Aquastar aquaparkban tartja a Szatmári Ifjúsági Napokat a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés. A szervezők remek koncerteket és színes vetélkedőket ígérnek a május 2-3 között megrendezett fesztiválra, a fellépők listáját látva pedig igazán jó buli lesz az idei SZIN. Részletek itt.

Szatmári Ifjúsági Napok

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: