2014-06-03 11:59:30• hírek • Szatmár.ro

Programajánló június 9-ig

Új filmek, színdarabok, előadások, rendezvények és koncertek június 9-ig.

Június 6-tól a Grand Mall Cinemában


A holnap határa (Edge of Tomorrow) - Bill Cage (Tom Cruise) katona, de eddig elkerülte a veszélyt - pedig az emberiség egy űrből érkezett, könyörtelen fajjal vív hosszú, elkeseredett háborút. Amikor váratlanul mégis bevetik, ő rossz felszereléssel, kevés tapasztalattal indul csatába, és nem is bírja sokáig: gyors és kegyetlen hősi halált hal. Azután feltámad, és újra harcba indul. És újra, és újra, és újra.

A földönkívülivel való közvetlen érintkezés időhurokba sodorta, és ő kénytelen számtalanszor végigélni ugyanazt a pokoli küzdelmet, hogy azután újra alul maradjon. Ám az esélyei egyre jobbak. Amikor pedig felbukkan mellette egy különlegesen kiképzett katona (Emily Blunt), még az is lehetővé válik, hogy ne csak magukat mentsék meg, hanem az egész világot.

A holnap határa

Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - Seth MacFarlane (Ted) a rendezője, producere, társszerzője ennek az új vígjátéknak, valamint ő alakítja Albertet, a gyáva birkatenyésztő farmert. Miután Albert kihátrál egy pisztolypárbajból, szeszélyes barátnője elhagyja őt egy másik férfiért.

Amikor egy titokzatos, gyönyörű nő lovagol be a városba, segít hősünknek megtalálni a bátorságát, és közben egymásba szeretnek. Ám amikor a nő férje, a hírhedt bandita bosszúszomjasan megérkezik, a farmernek próbára kell tennie újdonsült bátorságát.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György színtársulat júniusi műsorterve

4-én, szerdán 18.00 órai kezdettel - Henrik Ibsen: A nép ellensége - Kölcsey Ferenc bérlet

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Szimfonikus koncert


Június 5-én, csütörtökön 18.30 órai kezdettel szimfonikus koncertre kerül sor a Dinu Lipatti Filharmóniában. A zenekart Nicolas Waldvogel fogja vezényelni.


Kiállítás


Május 29-én a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájában újabb kiállítást nyitottak meg. Ez alkalommal Estan Ecaterina, Foris Ecaterina és Guga Margareta alkotásai tekinthetők meg.


Tour de Tur


Az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti szombaton, azaz június 7-én, szervezi meg a IX. Tour de Tur kerékpárversenyt. Az esemény központi helyszíne a Muzsdaji tó környéke és útvonala áthalad a Túr Menti Védett Területeken. Bővebben itt.


Buli a Revelben


Buli a Revelben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: