2014-02-03 10:53:23• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben a Halhatatlan élet

fotó: szekelyhon.ro
fotó: szekelyhon.ro

A Szatmárnémeti RMDSZ meghívására városunkban vendégszerepel a székelyudvarhelyi Végvár Egyesület első saját produkciója, a Nyirő József Halhatatlan élet című regényéből készült, azonos című egyszemélyes népi vígjáték.

Az előadást szerkesztette és előadja Kulcsár - Székely Attila, a Harag György Társulat egykori színművésze. A szatmári bemutatóra a Szakszervezetek Művelődési Házának Kistermében, február 7-én, pénteken 18 órától kerül sor. Az előadásra az 1 lejes szimbólikus árú belépők a színház jegypénztárában vásárolhatók meg.

Hogyan veszi rá egy apa furfanggal a korosodó, vénlegény fiát a nősülésre?...

Milyen is volt azokban az időkben, amikor még guzsalyosba kellett járni, amikor akár egy hold földön múlhatott egy házasság, amikor az apa kérte meg a lány kezét, és az egész falu kivette a részét a mátkaságból, a vőlegénységből, az esküvőből és a lakodalomból?...

Minderre megkaphatja a választ február 7-én, pénteken 18 órától a Szakszervezetek Művelődési Házának Kistermében a Nyirő József Halhatlan élet című regényéből készült azonos című egyszemélyes népi vígjátékból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: