2013-09-25 08:47:38• hírek • Szatmár.ro

Programajánló a szeptember 25-29 periódusra

Unatkozol? Nem tudod mit kezdj magaddal? Nézd meg folyamatosan bővülő programajánlónkat.

Szeptember 27-től a Grand Mall Cinemában


Metallica - Through the Never - 1981 óta dübörög a világ egyik legismertebb bandája, a kaliforniai Metallica, a heavy metal csúcsa. Rajongók millió hallgatják zenéjüket, és most egy újabb, eddig soha sem látott hatalmas kalandban lehet részük!
A fiatal futárfiú, Trip a Metallicának hoz-visz ezt-azt, azonban az egyik este váratlan fordulatot hoz. Épp dübörög a Metallica a színpadon, amikor Tripet egy halaszthatatlan feladattal bízzák meg. Ami azonban egy sima fuvarnak tűnik az elején, egy egészen elképesztő, szürreális kalandba csap át.

Vakszerencse (Runner runner) - Hogyan legyünk gazdagok? Aki régen vagyonra és tekintélyre vágyott, az kereskedő lett, bankár vagy nemzetközi nagyvállalatok szamárlétráját járta. Mára más a helyzet: nincs tiszta pénz - de van gyors pénz. Erre valók az internetes szerencsejátékok. Ám a netes hazárdjátékoknál van egy még jövedelmezőbb szakma: a netes hazárdjáték üzemeltetése. Ivan Block (Ben Affleck) milliárdos, rámenős és veszélyes ember. Costa Rickáról irányítja a cégét, és bármire képes, hogy ő maradjon a nyertes. Ebben legfőbb segítsége a cégvezetője, Rebecca (Gemma Arterton), aki nagyon tud titkot tartani, és nagyon hűséges típus. De lehet, hogy új életet kezd. Mert feltűnik a színen egy férfi (Justin Timberlake), aki született szerencsejátékos: sokat kockáztat, mindig nyer, és ha nyer, sokat visz. Most pedig az egészet akarja.

Runner, runner

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


Szeptember 26-án, 15 órakor kerül sor Szekeres Melinda képzőművészeti kiállításának megnyitójára a Polgármesteri Hivatal előterében. Bővebb információk itt.

Szeptember 27-én, pénteken nyitják meg a neves szatmári képzőművész, Muhi Sándor legújabb tárlatát. A megnyitó 15 órától lesz a Művészeti Galériában. További információk itt.


Komolyzenei koncert


A Dinu Lipatti Filharmóniában - szeptember 26-án, 18.30 órai kezdettel újra komolyzenei gyöngyszemek csendülnek fel a filharmónia előadótermében. Vezényel Franz Lamprecht,  a műsorban pedig többek között Lehár Ferenc és Kálmán Imre szerzeményei is felcsendülnek.


Buli


Szeptember 28-án, szombat este újra óriási bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: