2009-02-07 16:44:02• hírek • Szatmár.ro

Profi ránctalanítás profiktól

A legtöbb ember kedveli, ha masszírozzák, ám a masszázstípusok közül az arcmasszázs az, amely a leginkább felszabadít és ellazít.

Az arcmasszázs hatékonysága azért kimagasló, mivel az arcon sok idegvégződés található, ebből adódóan ez a masszázstípus erőteljesen hat a testre és az idegrendszerre egyaránt. Csekély 15 perc alatt fiatalabbá válunk és megnyugszunk.

A.nemrégiben nyílt  „Armizette Szépségszalon" szépítkezési kínálatának egyik különlegessége a természetes ránctalanítás, melyet professzionális termékekkel és gépekkel végeznek a szakemberek. Módszereik eltérnek a hagyományos kozmetikai masszázstól. A kezelés feloldja az arc feszes izmait és kellemesebb, lágyabb kifejezést kölcsönöz annak.

Az itt alkalmazott arcmasszázs és kezelés további pozitívuma, hogy késlelteti a ráncok megjelenésének és az arc öregedésének folyamatát. Az arcbőr rugalmasabb lesz és feltöltődik, ráadásul a nyirokereken keresztül még a méreganyagok is kiürülnek. A gyengéd, fájdalommentes és gördülékeny simítást fokozatosan felváltja a gyorsabb, szaggatott ritmusú mozdulatsor, amely élénkítő hatást gyakorol a bőrre. A változatos mozdulatok nemcsak az arc izmait lazítják el, de az elménket is maximálisan kikapcsolják és pihentetik.

Mivel az életkor előrehaladtával az izomszövetek elkerülhetetlenül gyengülnek, ennek egyenes következménye, hogy a homlok, a szem és a száj környékén ráncok jelennek meg. Az Armizette szalonban alkalmazott speciális arckezelés tonizálja az izmokat, serkenti a vérkeringést, ezáltal késlelteti az öregedési folyamatot.

Az arcmasszázs és ránctalanítás további előnyeiről, valamint annak hatásairól bővebb felvilágosítást a 0361/429-780, 0742-925-369 vagy a 0744-672-344-as telefonszámokon kérhet, vagy keresse fel a Petőfi Sándor utcában lévő szépségszalont.

Az Armizette Szépségszalonban természetes ránctalantási technikát alkalmaznak.

Az Armizette szalonban alkalmazott speciális arckezelés tonizálja az izmokat, serkenti a vérkeringést, ezáltal késlelteti az öregedési folyamatot.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: