2006-08-01 20:38:18• hírek • Noemi Brigitta Boros

Profi- és amatőrfotósok figyelem!

 Párhuzamos csíkok kerestetnek - a Sportpiac és az Adidas közös fotópályázata.

 Zebrákat, tigriseket, és bohóchalakat kivéve bárki indulhat a Sportpiac magazin és az Adidas közös fotópályázatán, melynek lényege az, hogy a természetfotókon valamiféleképpen megjelenjen a sportszergyártó cég szimbóluma, a három párhuzamos csík.

Pályázni a következő témakörökben lehet: három csík a természetben ( természetfotó), illetve három csík akcióban ( akciófotó). Minden pályázó maximum három képet küldhet be, a foto@sportpiac.hu címre. (Sorozat esetében a sorozatban szereplő képek mindegyike külön képnek számolandó!)

A pályázatok beadási határideje augusztus 10-e, a neves szakértőkből álló zsűri augusztusban dönt a helyezettekről, a pályázat díjkiosztójára pedig augusztus 31-én kerül sor.
 
A zsűri a legjobbnak tartott fotókat kiválasztja, amelyek augusztus 15 és 30 között megtekinthetőek lesznek a "Három csík a természetben" Sportpiac-Adidas fotókiállítás 2006 keretében, a Vista rendezvényteremben.

Nyeremények: 100 000 Ft értékű Adidas outdoor termékek, 65 000 Ft értékű Adidas outdoor termékek, valamint 35 000 Ft értékű Adidas outdoor termékek. Bővebb információkat a www.pályázatok.ro oldalon kaphattok!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: