2011-06-22 14:54:17• hírek • Szatmár.ro

Próbálják ki az orvosok is!

A Primagym Aerobic, Fitnesz és Cycling Központ ezúttal a szatmári orvosok figyelmét hívja fel az egyik legkülönlegesebb és Romániában még egyedülálló mozgásformára. Június 24-én minden érdeklődő ingyen kipróbálhatja a testet, lelket és szellemet felüdítő BodyArtot.

A nyugati országok edzőtermeiben egyre népszerűbb mozgásformává vált a BodyArt, míg nálunk csak a Szatmárnémeti Primagym kíváló edzőivel végezhetjük ezt az edzéstípust. A BodyArt a német Robert Steibacher és Alexa Lé által kifejlesztett tréning, melynek alapelve, hogy az ember test, lélek és szellem hármas egységét alkotja. A BodyArt órákra járók testüket megmozgatják a gyakorlatokkal, szellemi és lelki állapotukra pedig pozitívan hat a tudatos légzés.

A BodyArt előnye, hogy magába foglalja a meditációs és légzési technikákat, a gyógytornát valamint az erőtréninget egyaránt. Általa nemcsak a fizikai-, de mentális teljesítmény is kiegyensúlyozottabbá válik. Ami a tréning előnye, hogy bárki - nemtől és kortól függetlenül - végezheti.

A tréning rendszerét a jóga alapjai adják, amit öt fokozat alkot, így mind a dinamikus edzésformát, mind a lágy mozgást és nyújtásokat kedvelők egyaránt megtalálhatják benne a kedvükre való mozgáselemeket.

A Primagym most egészségcsomagot nyújt mindazoknak a szatmári orvosoknak, akik június 24-én, péntek este 19 órától betérnek a központ székhelyére (Petőfi utca 45 szám 5. emelet). A vendégek négy óra ingyen edzésben részesülnek, azért, hogy megismerjék ezt az erősítő, testet, lelket és szellemet harmonizáló mozgásformát.

A központ vezetői minden érdeklődőt szeretettel várnak!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: