2010-11-23 09:31:40• hírek • Szatmár.ro

Humorban nem lesz hiány!

Közös kabaré turnéra készül a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Kató néni. November 27-én a szatmári közönség előtt is fellépnek a humoristák.

A nagy sikernek örvendő, a Showder Klub állandó visszatérőjének számító Bálint Ferenc - Tóth Szabolcs páros, valamint az MTV képernyőjéről ismert Kató néni (Ihos József) Szatmár és Szilágy megyékben fog fellépni november 26-27-én.

Az erdélyi fiúk - Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs - nem gondolták volna, hogy azért mert hülyeségeket beszélnek a színpadon egyszer meghívják őket a Fábry showba, a Showder Klubba vagy a Comedy Central műsorába. A csapatnak egy komoly nevet szerettek volna adni, ezért kitalálták, hogy Produkciós Iroda. Mivel ez túl komoly lett elé rakták a Szomszédnénit, hogy kicsit összezavarják az embereket.

A páros állandóan játszik az identitás kérdésével, társadalmi problémák megfogalmazásával, ezek kritikáival, vallással, nyelvkérdéssel, az közönség pedig nevet azon, hogy milyen igaz minden egyes poén tartalma és lényege. Az egyes problémák humoros dialógusai azonban elgondoltatásra is késztetik az embert.

A kaposvári Ihos Józsefet inkább Kató néniként ismerjük, pedig okleveles tanár. Korábban annyira beleszeretett a pedagógusszakmába, hogy a szombathelyi tanárképző magyar-történelem szakán tanári diplomát szerzett. Kaposváron egy  kiváló népművelő csapatban dolgozott, majd mégis Pestre került és humorista lett.

Az idei Partimui Napok keretén belül a szatmári közönség élőben is megismerhette a magyarországi humoristát.


A turné programja a következő:


Szilágycseh: november 26., 18 óra, Muvelodési Ház
Kémer: november 26, 20 óra, Kultúrotthon

Nagykároly: november 27., 18 óra, Német Fórum Díszterme
Szatmárnémeti: november 27., 20 óra, Szakszervezetek Művelődési Háza

A fellépésekre 15 lejbe kerül a beugró.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: