2011-01-25 14:30:57• hírek • Póti Orsolya

Próbáld ki magad a mikrofon mögött!

A szatmári nagydumások ezen a hétvégén átadják a terepet a stand upra „szakosodott" kezdők számára. Ha úgy érzed, hogy vonzalmat érzel a műfaj iránt próbáld ki magad a mikrofon mögött!

A Sztend Áp Lájt csapat január 29-én, este 19 órától tehetségkutatót szervez, a mostanában oly népszerű stand up comedy műfajában.

„A tehetségkutató megszervezésének ötlete abból fakadt, hogy többen is jelezték nekünk fellépési szándékukat. Eddig mindössze hárman neveztek be, de szombat este 18 óráig várjuk  mindazokat a bátor jelentkezőket, akik megmutatnák tehetségüket a szatmári közönség előtt" - mondta el hírportálunknak a rendezvény egyik szervezője, Székely Zsolt.

Ha vonzalmat érzel a műfaj iránt, és úgy gondolod megtudod megnevettetni a közönséget, akkor jelentkezz bátran a tehetségkutatóra a 0740-908-103, a 0746-379-893-as telefonszámokon, vagy a sztendaplajt@gmail.com e-mail címen. Megéri benevezni, ugyanis a legjobb előadó nyereményben - 50 lej értékű fogyasztásban - és további fellépési lehetőségben részesül. 

Helyszín a Friends Caffe, Transilvania sugárút 1-es szám.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: