2014-07-09 16:09:35• hírek • (x)

Próbáld ki: egy méter pizza a Trattoria teraszán!

Egy méter tequiláról vélhetően már sokan hallottak, na de egy méter pizzáról? Ha érdekel, mi is az, nem kell elmenned Itáliáig - elég ha felkeresed a Trattoria per passione teraszát.

Szatmárnémeti egyetlen autentikus olasz étterme ugyanis felkészült a nyári kánikulára is: egyedi kialakítású, pazar hangulatú terasszal várja vendégeit. Az étteremmel szemben felállított terasz kényelmes és esztétikus székekkel, szófákkal biztosítja, hogy vendégeinek ne legyen oka panaszra.

A nyári forróságban nem csak a napernyők, valamint a jéghideg italok okozhatnak felüdülést, hanem a teraszon működő kis esztétikus szökőkút is. Mellette pad várja azokat, akik kis meghittségre várnak - úgy érezhetik magukat, mintha parkban üldögélnének.

A nappal is hangulatos terasz sötétedés után teljesen más identitást nyer. Az ötletes és hangulatos megvilágítás teljesen más értelmezést ad a terasz kifejezésnek.

A Trattoria per passione nem csak a remek terasszal, de egyedi ételkínálatával is igyekszik vendégeit kiszolgálni. Igazi különlegesség az egy méter pizza, amit a teraszon szolgálnak fel. Nem csalás, nem ámítás, ez a pizza tényleg egy méter hosszú és 35 centiméter széles. Négy személy garantáltan jól lakik belőle, tehát gyakorlatilag négy pizzát lehet vásárolni kedvező áron. Ráadásul minden nap más-más egyszemélyes pizzát kaphatsz csak 10 lejért!

Azonban nem csak ez az egy a verhetetlen ajánlat: a Trattoria per passione napi menüje csak 10 lejbe kerül! A nyári menükben az olasz és nemzetközi konyha kitűnőségeit lehet megízlelni.

A Trattoria per passione terasza tehát igazán különleges hely, igazán különleges kínálattal!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: