2014-01-19 17:10:25• hírek • Czinzel László

Próbajátékos lőtte az Olimpia gólját – hétfőn is jönnek

Csúnya, esős, novemberre emlékeztető időjárási körülmények között játszotta idei második felkészülési mérkőzését az Olimpia labdarúgó csapata. Az Óvári ellen a felázott, mély talajon nem alakulhatott ki szép játék, a két csapat 1-1-es döntetlennel zárt.

Csík Tibor és a szakmai stáb ezen a meccsen is több, próbajátékon lévő játékost tesztelt. A körülmények viszont nem csak a játékosokat akadályozták abban, hogy megmutassák, mit is tudnak igazában, hanem az edzőket is, hogy felmérjék a fiúk reális képességeit. A Kálmándról érkezett próbázó, Ciocotisan számára azért biztosan nem rossz pont, hogy ő lőtte csapat egyetlen gólját.

A legutóbb érkezett ötös különítményből a Libertytől érkezett Bogdan Tocának és a nagyváradi Sebastian Remesnek maradt esélye arra, hogy szerződést kapjon. A hétfői edzésen újabb két próbajátékos bizonyíthat: Rus Désről, Turcan Belényesről érkezik.

Az Olimpia legközelebb szerdán játszik barátságos meccset, ám akkor kettőt is. Az első csapat ugyanis Nagyszalontára utazik, ahol az élvonalbeli Botosani-al csap össze, míg a második csapat Nyírbátorban játszik a hazaiakkal.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: