2015-09-17 13:43:19• hírek • MTI/Reuters

Primera División - Ronaldo szombaton újra rekordot dönthet

A Real Madrid történetének legeredményesebb játékosává léphet elő Cristiano Ronaldo a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, negyedik fordulójában, amelynek szombati játéknapján a Granada látogat a Santiago Bernabeu Stadionba.

A 30 éves, kétszeres aranylabdás támadó a királyi gárda korábbi kiváló csatárának, Raúlnak a csúcsát állíthatja be, vagy döntheti meg, előbbihez kettő, utóbbihoz legalább három gólra van szüksége.

A jelenleg a New York Cosmosban futballozó Raúl 741 mérkőzésen 323-szor volt eredményes a Real színeiben, Ronaldo eddig 304 meccsen 321 gólt szerzett. A portugál játékos a Primera División előző fordulójában ötször talált a hálóba az Espanyol ellen, kedden pedig mesterhármast jegyzett a Bajnokok Ligájában az ukrán Sahtar Donyeck ellen 4-0-ra megnyert madridi meccsen. A Real kiváló formában van, legutóbbi három mérkőzésén 15-0-s gólarányt produkált, igaz, Rafael Benítez vezetőedző most szombaton sérülés miatt nem számíthat James Rodríguezre, Gareth Bale-re és Sergio Ramosra sem.

Az előző idényben a Granada 9-1-es vereséget szenvedett a Bernabeuban, Ronaldo azon a találkozón ötször volt eredményes.
A címvédő Barcelona vasárnap a Levantét fogadja. A katalánoknál még nem derült ki, hogy mennyire súlyos a középpályás Rafinha sérülése, amelyet a szerdai BL-meccsen, az AS Roma otthonában elért 1-1-es döntetlen alkalmával szenvedett el.
Az Atlético Madrid ezúttal az Eibar vendége lesz, míg a Valencia - amely szerdán otthon kapott ki 3-2-re az orosz Zenittől a BL-ben - az élvonalba frissen visszajutott Real Betist fogadja.

Spanyolország ötödik BL-főtáblás együtteséhez, az Európa Ligában címvédő Sevillához a vasárnap déli mérkőzésen a Celta Vigo látogat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: