2010-07-14 09:17:10• hírek • (X)

PrimaGym Aerobic és Cycling Központ

Hiányzik valami az életedből? Dinamizmus, erő, egészség? Monoton az életviteled és már a formád sem a régi? Változtass életstílusodon, és kezdj mozogni a PrimaGym Aerobic és Cycling Központban! Step Aerobic, Dance aerobic, BodyART, Pilates, Tae-bo, Kondi, Cycling, Spinracing és terhes torna. Neked mire van szükséged?

A PrimaGym Aerobic és Cycling Központ 1997 óta rendkívül színes órarenddel várja a mozogni vágyókat és az aktív sportolókat egyaránt. Törzsvendégei lassan egy éve, hogy egy új, stílusosan kialakított terembe látogatnak el nap mint nap, és végzik el a szükséges mozgást. A Petőfi utca 45. szám alatt található PrimaGym egy teljesen felújított nagy aerobik teremmel és egy kisebb cycling teremmel rendelkezik, ahol közel tíz fajta mozgásformát gyakorolhatnak a sportolni vágyók.

A termekben uralkodó hangulat egyszeriben magával ragadja a látogatót. A recepciónál nagyon kedves és udvarias kiszolgálásban van a vendégeknek részük, bent pedig klimatizált helyiség, modern öltöző zárható öltözőszekrényekkel, a termekben profi hangosítás és kimagaslóan képzett csapat gondoskodik a mozogni vágyókról. Ami különösen jó és egyedi, hogy a PrimaGym Aerobic és Cycling Központ 18 és 20 óra között gyermekmegőrzővel rendelkezik, ahol egy fiatal tanítónő felügyelete alatt játszhatják ki magukat a kicsik.


A recepciónál kedves kiszolgálásban van a vendégeknek részük
A recepciónál kedves kiszolgálásban van a vendégeknek részük


Gyermekmegörző
Gyermekmegörző


A Cycling teremben speciális gépeken a csoportos biciklis edzések zajlanak, ahol szakképzett edző irányításával zenére szimulálják a kinti biciklizést. Nagy népszerűségnek örvend ez az edzésforma úgy az aktív sportolók, mint a csak az egyszerűen mozogni vágyók körében. A Cycling-ot az egyik legkiválóbb kardió edzésprogramnak tartják, mely nem terheli meg a szervezetet, és az ízületeket és csakis ott fogyaszt, ahol arra valóban szükség van.

Egy óra alatt akár 700 kalóriát is elégethetünk a helyben biciklizésnek ezzel a formájával. A kerékpározás hasznos azok számára, akik az alsó testrészen lerakódott zsírpárnától szeretnének megszabadulni, hiszen ezen testrészek fogyasztására és formálására az egyik legalkalmasabb eszköz, az elmére is hatva az ellazulást és a testi-lelki összhang megteremtését is elősegíti. Az edzésen az edző utasításait követve valódi biciklizés különböző "kihívásait" imitálva (dombon fel, lejtőn le, felállva, a kormányra támaszkodva) kell tekerni. Bár általában sokan félnek a biciklizéstől, mert az vastagítja a lábat, a spinning, változó ritmusa és dinamikája formás, vékony lábakat ígér.



Spinning



Újdonságnak számít a BodyART, melyben felismerhetőek a jóga alapjai, egy két Pilates mozdulat, és ezenkívül a gyógytorna egyes elemeit is magába foglalja. Ez a mozgásforma inkább az idősebbek körében lett igazán népszerű, de fiatalra és idősre egyaránt erősítő, frissítő és lazító hatással van. A bodyARTTM mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, ehez több speciális légzés technikát
kapcsol, biztosítva így a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A bodyARTTM sikere abban rejlik, hogy az említett mozgásrendszer alkalmazása, olyan teljes és összetett edzést nyújt, amely hatás csak ezzel a rendszerrel érhető el.

A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyARTTM edzéssel fejlődik a hajlékonyság, erő - és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai!


Bodyart
BodyART


A BodyART mellett a Pilatest is többen megkedvelték az utóbbi időben; a nyugati minta alapján sokan rájöttek arra, hogy nem feltétlenül a nem mindenki számára könnyű aerobic edzések után szabadulhatnak meg a fölösleges kilóktól, és erősíthetik izmaikat. A pilates módszer egyaránt hat az állóképességünkre és a lelki harmóniára, javítja a testtartást, hajlékonyságot és egyensúlyt biztosít, segít egy szép, szálkás és ruganyos izomzat kialakításában. Ajánlott bárkinek kortól és edzettségi szinttől függetlenül, egy szép és egészséges élet érdekében.


Pilates
Pilates


A szakmai vezetők a kismamákra is gondoltak, így ők terhestornán szabadulhatnak meg a terhesség alatt felszedett plusz kilóktól miközben gyermekükkel, együtt mozoghatnak. A terhes torna fontos részét képezi a szülésre felkészülésnek. Bár a terhesség nem betegség, a női test igen nagy változásokon megy keresztül, és a terhestorna segíti a megfelelő fizikai és mentális egyensúly megtartását, egyaránt hasznos a babának és mamának. Az izomzat tekintetében előtérbe kerülnek a törzsizmok (hát-, has) és a gát izomzata. A statikai viszonyok megváltozása következtében nagyobb munkára kényszerülő hát-, és hasizomzat megfelelő kondícióban tartásához célzott edzésre van szükség. A gátizomzat tréningjével a magzat súlyának tartását, valamint a vizelési inger kontrollálhatóságát segítjük. Speciális légző-, és mozgástechnikákon, kondíciófejlesztésen át a testtudat fejlesztését érjük el, egyidejűleg hatva ezzel a félelmekre és a fájdalomra is.

A vezetők gyakran szerveznek nyílt napokat, amikor ingyenesen ki lehet próbálni az aerobik és cycling órákat, és lehetőség nyílik megismerkedni az edzőkkel. Azok, akik a nyílt napok bármelyikén váltanak bérletet kedvezményben részesülnek. Legközelebb augusztus elején szerveznek Primagym nyílt napot, amikor a BodyART-ot és a biciklis edzést próbálhatják ki az érdeklődők.

Minden hasznos információt meg lehet találni a teremről, edzőkről vagy a pillanatnyi újdonságokról a www.primagym.ro oldalon. A weboldalon leírást találnak minden egyéb más szolgáltatásról és tornaeszközökről, és a termek aktuális órarendjét, és a bérletek árát is nyomon követhetik.

A PrimaGym Aerobic és Cycling Központ ideális mindenkinek, aki mozogni szeretne, egyedül vagy csapatban, kezdő vagy profi, labdával vagy labda nélkül, mert itt mindenki megállja a helyét. A mozogni vágyók újdonságokat is kipróbálhatnak, vagy kiváló edzők irányításával gyakorolhatják a már jól ismert step aerobic, dance aerobic és tai-bo lépéseit.


Tae-bo
Tae-bo


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: