2013-11-21 14:13:19• hírek • Szatmár.ro

Prágai kirándulást hoz idén a Mikulás

Nyereményjátékot indít a Szatmár.ro és a Challenge Travel - sorsolás december 5-én délben!

Megírtad már leveled a Mikulásnak? Azt nem tudjuk, hogy mit fog neked hozni a nagyszakállú, de ha egész évben jó voltál, és szerencsét próbálsz legújabb nyeremányjátékunkon, akkor egy prágai kirándulás lehet az ajándékod. Csupán játszanod kell a Challenge Travel és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán és tied lehet az utazás, amelyen betekintést nyerhetsz a cseh főváros karácsonyi forgatagába, ahol megveheted szeretteid ajándékait az ünnepi fényben úszó karácsonyi vásárok egyikén.

A Challange Travel két kirándulást is szervez december elején Prágába a december 6-8, illetve a 13-15 közötti időszakban - nyeremányjátékunkon utóbbi utazást nyerheted meg. A három csillagos buszos kirándulás állomásai között van Budapest és Pozsony is. Az utazók személyenként 129 eurós jegy ellenében vehetnek részt az izgalmasnak ígérkező programon. A kifizetendő összeg tartalmazza az utazás mellett a budapesti, pozsonyi és prágai városnézés költségeit, a két éjszakás szállást, a reggelit és az idegenvezető díját. A szervező Challange Travel honlapján megtalálható a kirándulás tervezett programja is - ez ide kattintva olvasható. További információkért érdemes felkeresni a Challange Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Most kiderül mit kell tenni a nyereményért!

Persze a Mikulás nem hozza csak úgy ezt a remek ajándékot! Ha úgy döntöttél, hogy próbára teszed szerencsédet, akkor először lájkolnod kell a Challange Travel Facebook-oldalát, majd egy levélben meg kell írnod nekünk három úticélt, ahová szívesen elutaznál a jövő nyáron - választanod a Challange Travel honlapján található helyszínekből kell. Ha megvan a három úticél, azokat egy e-mailben küldd el a jatek@szatmar.ro e-mail címre, pontos neveddel és telefonszámoddal együtt, és már csak abban kell bízni, hogy te leszel az, akinek december 5-én kedvez a szerencse.

Ha pedig nem te nyerted meg a prágai utazást, ne bánkódj! December 5-én nem csak egy személyt sorsolunk ki! A Challenge Travel jóvoltából ugyanis még egy személy elutazhat Prágába, a meghirdetett ár feléért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: