2013-05-23 09:56:10• hírek • Szatmár.ro

Poszet Kft.: Vásárolj és nyerj!

Májusban vette kezdetét a Poszet Kft. legújabb nyereményjátéka. A szerencsések Európa valamelyik országába utazhatnak.

A Poszet Kft. a legismertebb és a legmegbízhatóbb cégnek számít Szatmár megyében, ha víz- vagy gázszerelésről van szó. Az 1994 márciusától fennálló cég kezdetben nyolc alkalmazottal működött, az elmúlt évek során viszont folyamatosan fejlődött, profilja egyre szélesedett.

Mára a megye első számú cégévé nőtte ki magát a vízvezeték szerelés, gázszerelés és az ezekhez tartozó kiegészítők - bojlerek, mini-hőközpontok - kereskedelme terén.

A Poszet cég amellett, hogy nagy szakértelemmel rendelkezik a fentebb említett területeken, most egy nyereményjátékkal is várja vásárlóit közel fél éven át.

Mindazok, akik legkevesebb 300 lej értékben szereznek be eszközöket és alkatrészeket a Poszettől egy részvételi jegyben részesülnek. Amennyiben szolgáltatást igényel, vagy karbantartási szerződést kötne, akkor legkevesebb 150 lej érték után jár 1 tombolajegy.

Mindazok, akik a kitöltött jegyeket a Poszet boltban (Bujorului utca 52. szám alatt) található gyűjtőurnába dobják, esélyük van arra, hogy egy utazást nyerjenek Európa valamelyik országába.

Ne feledje: nő az esélye a nyerésre, ha több szelvénye is bekerül az urnába. A sorsolásra decemberben, karácsony előtt kerül sor.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: