2018-09-11 12:36:51• hírek • Bede Emőke

Pórul jártak a tetten ért dinnyetolvajok

Már a dinnyék sincsenek biztonságban, legalábbis arra enged következtetni az az eset, melyről kedden számolt be a rendőrség.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott hivatalos jelentés szerint a hétfői nap során Mezőpetri rendőrei épp a település határában járőröztek, amikor is két férfira lettek figyelmesek, akik egy dinnyeföldön „munkálkodtak”. Az egyenruhások jobbnak látták ellenőrizni a helyzetet, s mint kiderült, szimatuk nem csalt. A 30 éves férfi és 15 éves társa ugyanis engedély nélkül gyűjtötték be a görögdinnyét, ezzel több mint 1600 lejes kárt okozva a jogos tulajdonosnak. Az érendrédi elkövetőek ellen lopás vétsége miatt indítottak eljárást.
 

Ám nem a két férfi volt az egyetlen, aki fennakadt a rendőrségi ellenőrzés során. Nagymadarász területén ugyanis az egyenruhások megállítottak egy autót, melyet egy erdődi férfi vezetett. Ám nem a sofőr volt az, aki vétett a törvények ellen, hanem utasa, egy 47 éves nő, kinek csomagjában 90 csomag ukrán eredetű, zárjegy nélküli cigarettát találtak az egyenruhások. Az erdődi nő által szállított dohányárut lefoglalták, helyette azonban egy bűnügyi dossziéval térhetett haza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: