2020-04-15 15:40:57• hírek • Bede Emőke

Pórul jártak a nyilatkozat nélkül buszozó szatmáriak

Április 13. és 14. között a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség egyenruhásai rendhagyó ellenőrző akciót szerveztek, melynek során a személyszállító cégek autóbuszait, illetve az utasokat vonták górcső alá.

Az akcióban résztvevő 26 rendőr a két nap leforgása alatt több mint 110 gépjárművet ellenőrzött. Ennek nyomán összesen 23 pénzbírságot oszottak ki, melyek közül 12-t a katonai rendeletekben foglalt kijárási korlátozások be nem tartása miatt.


Példának okáért hétfőn egy, a Transilvania sugárúton félreállított autóbuszban egy 32 éves, batarcsi férfi semmiféle igazolsát nem tudott felmutatni a rendőrség kérésére, így a hatályos rendeletek értelmében 2 ezer lejes bírságot szabtak ki rá. Ugyanazon a napon egy másik menetrend szerinti buszt is szúrópróba elé állítottak a hatóság emberei. A gépjárműben utazó 10 személy közül 2 nem rendelkezett a kijáráshoz szükséges saját felelősségre kitöltött nyomtatvánnyal / munkáltatói igazolással, így az egyenruhások őket is megbírságolták.


A hatóságok továbbra is arra intenek mindenkit, hogy maradjanak otthon, és csak feltétlenül szükséges esetben hagyják el lakhelyüket.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: