2012-05-29 12:06:57• hírek • Szatmar.ro

Portugál szélsővel erősített a CFR

Tovább nő a román bajnok Kolozsvári CFR keretében a portugál különítmény létszáma, miután a vasutasok leigazolták a 27 éves balszélső Diogo Jorge Moreno Valentét az Academica Coimbrától.

Az egykori utánpótlás-válogatott játékos alapembere volt csapatának az elmúlt szezonban, 28 bajnokin 2 gólt szerzett, továbbá 7 Portugál Kupa-meccsen (a győztes döntőt is végigjátszotta) egyszer volt eredményes.

Diogo Valente eddig összesen 162 alkalommal lépett pályára a portugál élvonalban a Boavista, a Porto, a Maritimo, a Leixoes, a Braga  és az Academica színeiben, ezeken 17-szer volt eredményes. Hat évvel ezelőtt a Porto 1,5 millió eurót fizetett érte a Boavistának.

Néhány nappal korábban a CFR bejelentette, hogy leigazolta a szintén portugál Mario Jorge Quintas Felgueirast is a Bragától. A kapus, aki a tavaly a Brassóban védett kölcsönjátékosként, Valentével ellentétben már pénzben került: fél millió eurót fizetett érte a kolozsvári gárda.

Szintén a CFR-hez kapcsolódik, hogy távozik a csapattól Sixto Peralta és Roberto de Zerbi: a két 33 éves középpályásnak nem hosszabbították meg a lejáró szerződését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: