2019-10-02 09:53:57• hírek • Bede Emőke

Poroltóval fújta le a cigarettázó diákokat az iskolaigazgató - Videó

Egy patinás temesvári középiskola igazgatója igencsak hatásos módszert választott arra, hogy feloszlassa az intézmény parkjában dohányzó diákok népes csoportját.

A Digi24-nek adott interjújában Ion Ionici iskolaigazgató elmondta, hogy a katasztrófavédelmi felügyelőség épp tűzvédelmi gyakorlatot tartott az diákok egy részének, amikor jelezték felé, hogy többen elvonultak cigarettázni az intézmény udvarának egy távolabbi pontjára. Az intézmény vezetője ezt hallva felkapta az egyik poroltót, bemasírozott a diákok közé, majd se szó, se beszéd, lefújta a dohányosokat.


„Megbántam a tettem, de ösztönből cselekedtem” - mondta el Ion Ionici, aki szerint az iskolában kb. 50-100 diák cigarettázik. Hozzátette: egyetlen tanuló sem panaszkodott egészségügyi gondokra a nem mindennapi akció után, mi több, több pedagógus, szülő és diák is gratulált neki a határozott fellépéshez. A Temes megyei főtanfelügyelő ezzel szemben nem fogadta kitörő örömmel a hírt, mi több, fegyelmi eljárást fontolgatnak az iskolaigazgató ellen. A szankciók a figyelmeztetéstől az elbocsátásig terjedhetnek.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junimea (@juni.ro) által megosztott bejegyzés,

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: