2006-08-05 16:18:37• hírek • Szatmár.ro

Pornózott az egyik playmate

 Az idei magyar playmate lányok közül az egyiknek pornós múltja van.

Az anyalapban ötven év alatt összesen egyszer, a magyar mutációban idén megint kiderült, hogy pornózott az egyik playmate.

Szerkesztőségünkbe meglepetésszerűen érkezett egy sms-pornószolgáltatótól a hír, hogy pont most kerül fel Bedő Niki leszbikus pornósorozatának letölthető verziója a netre. Ez azért lehet érdekes a sajtónak, mert a nevezett hölgy az augusztusi Playboy 87-ik oldalán pózol a "Playmate of the Year" idei indulójaként, márpedig a városi legendák szerint az nem lehet playmate, aki pornózott vagy pornózik.

Igaz ez? - kérdeztük Radnai Pétert, a Playboy főszerkesztőjét. "Majdnem minden évben volt rá példa, hogy valamelyik lánynak pornós múltja volt. Ez nem kizáró ok, ugyanakkor nekik kicsi az esélyük a győzelemre, a zsűri ugyanis hosszabb távra választ" - tudtuk meg.

Radnai Péter azt is elmondta, nincs olyan kitétel a lányok szerződésében, hogy nem pornózhatnak. Információink szerint a tavalyi playmate-ek közül például Zgut Éva foglalkozott ezzel iparszerűen, két éve pedig Kocsis Brigitta volt érintett a szakmában. Mindemellett az anyalap félévszázados pályafutása alatt csupán Susan Kiger az, aki pornózott 1977-es playmat-té választása előtt.

Érdeklődésünkre a Machomedia szakírója, Gergő is elmondta a véleményét. Mint mondta, ő minden második lányt ismeri az indulók között: van köztük visszavonult pornós, aktív pornós, és olyan is, aki évek óta tevékenykedik sztriptíztáncosként, a lényeg, hogy többen közülük nem most először vetkőztek.

Ő ezért némi ellentmondást érez. Szerinte ugyanis a verseny lényege épp az lenne, hogy olyan lányokat lássanak az olvasók, akiket korábban még sehol, de a mértanira fejlesztett mellek és egyéb testi extrák arra utalnak, hogy a lányok nem az utcáról estek be a fotózásra.

"Azt vettem észre, hogy a Playboynál nem gondolnak arra, hogy olyanokat kéne megmutatni, akik korábban nem vetkőztek le" - jegyezte meg Gergő, majd megosztotta velünk további kételyeit is: "Felmerül bennem az a kérdés is, hogy ezek a csajok miért éppen most és nem korábban neveztek be. Aki komoly eséllyel akarna indulni, jobb, ha itt mutatja meg magát először, és nem fordítva. A legtöbb lánynak a szakma csúcsát kéne, hogy jelentse a playmate választás, így meg egyszer lesztrippelnek a lapnak, és ezzel legközelebb kétszer annyit kérhetnek. Nem értem, miért nem fordítva van ez."

Egyébként az indulók fotója mellett foglalkozásként modell, tanuló, főiskolai hallgató, táncos illetve a hostess szó variálódik. A szakíró szerint itt egyértelmű, hogy a táncos alatt nem salsa versenytáncost kell érteni. Ami szintén szakmai megalapozottságra utal.

velvet.hu 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: