2013-07-08 08:36:02• hírek • Blikk.hu

Pornózni hívják Szepesit

Felfigyelt a felnőttfilmes szakma Szepesi Nikolettre. A korábbi úszónőt két producer is azzal kereste meg, hogy vállaljon főszerepet szexfilmben. A munkával újabb jelentős összeggel gyarapíthatná Niki amúgy is egyre jobban duzzadó bankszámláját.

Mint azt a Blikk megírta, Szepesi első könyve, az Én, a szexmániás néhány hét alatt 20 ezer példányban fogyott el, ami nagyjából 8 millió forintot hozhat a szerzőnek, ráadásul az eladások tempóját figyelve ez az összeg hamarosan akár meg is duplázódhat. Mi több, az Ulpius-ház kiadó augusztus végén kiadja Szepesi újabb kötetét, az Orgazmuspontokat, s ez további milliókat jelenthet az egykori olimpikonnak, de esetében egy szexfilmben való szereplés is komoly bevételt jelentene.

- Egymástól függetlenül két felnőttfilmes producer is azért hívott fel, hogy rávegyen egy ilyen munkára - mondta Szepesi.

- Nem mondom, nyeltem egy nagyot, mert erre azért nem számítottam. Kétségtelen, hogy amióta megjelent az első könyvem, nagyot fordult velem a világ. Új embereket ismertem meg, új kapuk nyíltak ki előttem, és olyan lehetőségek találnak meg, amelyekről korábban nem is álmodtam. Azt persze nem állítom, hogy szexfilmes melóról álmodtam volna valaha is, de most úgy vagyok vele, hogy... talán.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: