2011-06-27 09:13:19• hírek • Blikk.hu

Pornót rendez Alekosz

Különös párost pillantott meg a Blikk olvasóripore egy budapesti bevásárlóközpontban. Alekosz, és az erotikus filmek guruja, Kovács Kovi István tartott titkos találkozót egy kávézóban.

- Láthatóan valami fontos dologról beszéltek, mert nagyon belemélyedtek a témába.  Alekosz meg komoly arrcal ült, és úgy tűnt, nagyon gondolkodik – kommentálta fotóit az olvasó.

Kovi kezdetben nem nagyon akart beszélni arról, hogy mit keresett a Való Világ 4 győztesének a társaságában, ám amikor szembesítettük a nemrég készült fotókkal, bevallotta: bizony munkáról esett szó köztük.

- Láttam, hogy Alekosz milyen lelkesedéssel és ügyesen kezelte a kamerát a villában, főleg amikor VV Anikó testét pásztázta. Messze az övé volt a legprofibb produkció. Az is közismert, hogy nagy rajongója a női nemnek. Gondoltam összeköthetnénk a két dolgot. Erről beszéltünk – mondta a Vasárnapi Blikknek Kovács István. A rendező úgy döntött, tesz egy páratlan ajánlatot a félgörög valóságshow-hősnek, hogy az végre megmártózhasson az erotika világában.

- Kezdetben egy próbafelvételen tanulhatná meg a szakma fogásait, majd jöhetne egy éles bevetés, egy jelenet, aminek ő lenne a társ-rendezője – nyilatkozta Kovi.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Titkos találkozón a VV hős és a pornórendező
Titkos találkozón a VV hős és a pornórendező


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: