2011-03-15 11:16:24• hírek • Blikk

Pornósok nézték ki az Oszter-villát

A Blikk megtudta: egy felnőttfilmek gyártásával foglalkozó cég szeretne filmet forgatni Oszter Sándor Börzsöny lábánál fekvő, 2,5 hektáros telken lévő 10 szobás, 5000 négyzetméteres diósjenői luxusbirtokán.

Az erdő melletti luxusvillához saját fatemplom, négyemeletes kilátótorony, tizenkét férőhelyes istálló karámmal, kocsiszínnel és nyeregszobával, továbbá kültéri medence, szauna, valamint gazdasági és lakóépület is tartozik. A birtok közepén pedig egy patak folyik át. Kiváló helyszín felnőttfilm forgatásához! Úgy tudjuk, a pornósok már fel is vették a kapcsolatot az ingatlanirodával, amely már több mint egy éve próbálja eladni a színművész luxusbirtokát.

- Az interneten különböző ingatlanárusítással foglalkozó portálokon szoktunk nézelődni új helyszín után. Az egyik kolléganőm viccelődött azzal nemrég, hogy milyen jó lenne az Oszter-villában csinálni a filmet.

Először csak legyintettem, majd miután megláttam az interneten a villáról készült képeket, én is fantáziát láttam benne - mondta el a neve elhallgatását kérő rendező. - Felvettük az ingatlanosokkal a kapcsolatot, egyelőre hárítanak, amit már megszoktunk. Többször is kopogtatni kell, mire a tulajdonosok belemennek abba, hogy náluk forgassunk. És persze busás összegeket kell felajánlanunk - mondta el a rendező, aki szerint a film segítség lenne Oszternek abban, hogy el tudja adni a birtokot. - Hazudnak az emberek, amikor azt mondják, nem néznek pornófilmeket. Amennyiben engednék, hogy ott forgassunk, rengetegen meg tudnák nézni a kastélyt, a birtokot, így lehet, hogy általunk találna rá vevőt - árulta el.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A birtok különlegessége a saját kápolna (balra, hátul)
A birtok különlegessége a saját kápolna (balra, hátul)


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: