2011-10-03 07:31:34• hírek • www.blikk.hu

Pornófilm-rendezőnek áll Alekosz

Nem akarok szilikonciciket! A kisebbségi komplexusokat nem műmellel, hanem fejben kell megoldani! – csap az asztalra Alekosz a Kovival vívott szakmai vita hevében.

– Nem értek teljesen egyet, de te tudod, te vagy a rendező – tárja szét a karját az erotikus filmek királya.

A két híresség azért tárgyalja meg e fajsúlyos kérdéseket, mert október kilencedikén 15 órakor tartják a szereplőválogatást az Erotica Centrum Clubban Alekosz első pornófilmjéhez. A Dob utca 11.-be várják a jelentkező hölgyeket, akiket aztán a VV4 hellén bikája mustrál majd végig.

- Megkérem őket, hogy vetkőzzenek le, aztán mutassanak valami szexit! Izgassák magukat, vagy bizonyítsák be nekem, hogy elég rátermettek a szerepre. Én döntök, de aztán úgyis a közönség szeme és más testrésze mond ítéletet a teljesítményükről - magyarázza Alekosz, aki párductestű csodanők helyett inkább a hagyományos szépségeket részesítené előnyben. Azt mondja, a válogatáson kizárólag azt nézi majd, ki lenne a legjobb színésznő a filmjében. Ám ha valamelyik jelentkező a szerep mellé őt is meg akarja nyerni magának, nem fog ellenállni.

Alekoszt és Kovit annak idején a Vasárnapi Blikk olvasó-riportere kapta először lencsevégre, amikor még csak beszélgettek közös terveikről. Azóta a tettek mezejére léptek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: