2011-09-26 09:06:07• hírek • Blikk.hu

Bosszút áll Seherezádén az olasz csődöre

Bosszút esküdött Seherezádé párja: mindent kitálal a fiatal villalakóról.

Az olasz csődör eszét, úgy tűnik, teljesen elvette a féltékenység, mivel bár először látszólag könnyedén kezelte a Seherezádé és a villa alfahímje, Gergő közötti kalandot a jakuzziban, mára azonban már azzal fenyegeti a lányt, hogy hamarosan lerántja a leplet a titkáról, és az egész ország látni fogja, hogy milyen ember is ő valójában. Claudio nem is teketóriázott sokat, azonnal létrehozott egy Facebook-oldalt, ahová ígérete szerint mindennap feltesz egy-egy bizonyítékot arról, hogy Seherezádé nem is olyan jó kislány.

– Mindennap felteszek valamit Sherryről, hogy lássátok, mindenkinek hazudott. Hamarosan megtudjátok róla az igazságot; tudok mutatni videót, képeket, beszélgetéseket, SMS-eket. Én nem akarok se pénzt, se népszerűséget, csakis az igazságot – osztotta meg többször is az oldalon az olasz csődör, aki kezdetnek egy elég érdekes sztorival állt elő.

– Június óta nem vagyunk együtt, viszont megkért, játsszam el a kisfilmjében, hogy még mindig együtt vagyunk, mert akkor sokkal érdekesebbnek fog tűnni a karaktere, és akkor biztosan bekerül a villába.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: