2012-03-21 07:54:27• hírek • Blikk.hu

Pornófilmhez lopták el Sehi arcát

A film ajánlójában a Való Világ szereplő arcát montírozták a valódi főszereplő testére.

Visszaéltek a VV5 szenvedélyes nőjének nevével. Letölthető VV Seherezádé pornófilmje - állítja egy hirdetés az interneten. Aki kíváncsi rá, egy emelt díjas, kétezer forintos SMS-sel - több mint 30 lej - vásárolhatja meg.

A filmet forgalmazó weboldalon látható kisméretű képek alapján, amelyekkel a filmet reklámozzák, Sehi valóban jól felismerhető, és mindent belead, de aki bedől a hirdetésnek, azt nagy csalódás éri. A pornófilmben ugyanis színét sem látni Seherezádénak.

A félórás film az állítólagos főszereplőhöz is eljutott, Sehi megdöbbent a felvételen, és állítja: semmi köze a videóhoz.

- Nem ítélem el a pornósokat, de ez undorító! Nem én vagyok a filmben, a ValóVilág előtt készült fotóimat felhasználva montírozták össze a fényképeket, hogy úgy tűnjön, ez az én pornóvideóm. Felháborítónak tartom, hogy ezzel próbálnak pénzt keresni. Azt sem tudom, hol áll a fejem, hiszen ma megyek konzultációra az orvosomhoz az implantátumcsere miatt, most meg ez a pornó...  - háborgott az egykori villalakó, aki kiköltözése után tudta meg, hogy a keblébe helyezett PIP implantátum veszélyes, azóta pedig az is kiderült, hogy sürgősen ki kell cserélni, mivel már kezd problémákat okozni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: