2018-02-19 07:09:40• hírek • Blikk.hu

Pornóbotrányba keveredett Szűcs Judith

Több évtizede már, hogy először felröppent a hír, miszerint Szűcs Judith egy pornófilmben szerepelt. A nyolcvanas években még egy cikk is született az állítólagos forgatásról, a film állítólag egy arab országban készült.

A téma most megint felröppent.
 

- Ezt még a házasságom előtt hallottam, de semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert ez egy hülyeség. Ez több mint pletyka, ez igen aljas rágalom! S hogy nem érdekel, az azért van, mert ilyen kazetta nem létezik.Egyébként ha már magyarázatot kell találni rá, az az elképzelésem, hogy létezik valamilyen kóbor pornókazetta, amelyet már átmásoltak vagy ezerszer, s ezen tényleg hasonlíthat rám valaki. A legfontosabb az, hogy ilyen felvételeket soha nem csináltam, de ha valakinek mégis a birtokában van, kérem, juttassa el hozzám, hadd lássam már végre én is! – magyarázta akkoriban az énekesnő, akit a Bors most újra megkérdezett a felröppent pletykáról.
 

- Hogy lettem volna én pornósztár? Akkor nem is lennék énekesnő. Most is azt mondom, hogy mutassák a bizonyítékot, mert én is kíváncsi vagyok rá. Nem véletlen, hogy a mai napig nem került elő az a felvétel, ugyanis nem létezik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: