2006-08-08 02:15:28• hírek • Szatmár.ro

Pornó lesz az Üvegtigrisből?

 Egy magyarországi produkciós cég leforgatná a nagysikerű film pornóváltozatát.

Először a legnagyobb hazai szexfilm-gurunál érdeklődött a Napi ász, melyik cég készít pornófilmet az Üvegtigrisről. Kovi nem tudott válaszolni. - Talán nem olyan komoly ez a cég, mivel a szakmában egyáltalán nem hallani róla. Mindenesetre azt meg tudom erősíteni, hogy valóban készül pornófilm az Üvegtigrisből - mondta Kovi.

Egy kis utánajárással kiderült, hogy a Tom Média berkein belül készül a film, melynek Szele Miklós, a Tom Médián belüli Hollywood Exit Kft. ügyvezető igazgatója a producere. Szele azonban egyetlen kérdésre sem tudott (vagy akart) válaszolni. Többek között azt szerették  volna megtudni tőle, felkeresték-e az Üvegtigris alkotóit. - Nem tudok válaszolni, nem én vagyok az illetékes, és nem tudtam elérni azt, aki nyilatkozhat. Nem én csinálom a filmet, én csak a producer vagyok - mondta Szele, aki a film címét sem tudta megmondani lapunknak. 

Pataki Ágit nyaralása alatt érték utol telefonon, ekkor tudta meg hogy pornófilm készül az Üvegtigrisből. - Hát nem örülök neki! Dermedten hallgatom, amit mond, szóhoz sem jutok a döbbenettől. Ebben a pillanatban nem tudom, jogi értelemben meg kellett volna-e kérdezniük minket, de az biztos, hogy Üvegtigris címmel senki sem készíthet pornófilmet - szögezte le a producer. - Piszkosul beperelném őket! - osztotta meg  indulatait a lappal az Üvegtigris egyik főszereplője, Reviczky Gábor. - Több százmillióra perelném őket, akár öt film teljes költségvetését is követelném tőlük. Ezek egyszerűen hülyék! Nem látok logikát abban, miért az Üvegtigrisből készítenek pornót. Bár lehet, hogy arra számítanak, ezzel a címmel jól fog menni a filmjük. Be kell őket perelni! - mondta a Napi Ásznak a színész, aki azt is elárulta, egészen biztosan lesz folytatása az eredeti Üvegtigrisnek. - Én már jövőre leforgatnám a harmadik részt - mondta.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: