2008-06-02 11:16:21• hírek • Szatmar.ro

Porig égett 50 Cent háza

 A tűzeset miatt hat embert szállítottak kórházba. Szándékos gyújtogatásra gyanakodnak.

Hat embert szállítottak kórházba pénteken, köztük a rapper volt barátnőjét és a közös gyereküket is, miután eddig ismeretlen okok miatt tűz ütött ki 50 Cent házában. A hatóságok gyújtogatásra gyanakszanak a tulaj kiléte, és amiatt, hogy 50 Cent éppen a ház tulajdonlása fölött pereskedik egy ideje volt barátnőjével.

Péntek hajnalban eddig ismeretlen körülmények között kigyulladt, majd porrá égett 50 Cent amerikai rapper Dix Hillsben található otthona, közölte az Associated Press. A balesetben hat ember sérült meg. 50 Cent exnőjét és tízéves fiukat enyhe füstmérgezéssel kórházba szállították, és az egyik tűzoltó is könnyű sérülést szerzett a szemén. A házban volt még a volt barátnő két másik gyereke is, valamint három másik felnőtt, akiket eddig még nem azonosítottak. A rapper, akinek Curtis Jackson a valódi neve, nem lakik a házban, és nem is volt a helyszínen, így megúszta a tűzvészt.

„50 Centet szombat reggel értesítették az ügyről, miközben egy új filmet forgatott egy louisianai helyszínen, Curtis Jackson sajnálatát és aggodalmát fejezte ki a tűz miatt. Borzasztó hálás, hogy mindenki, köztük a fia, Marquise is biztonságban kijutott az ég házból. Bízik benne, hogy a hatóságok alapos nyomozást folytatnak majd, és alig várja, hogy megtudja ennek az eredményét” – mondta nyilatkozatában 50 Cent egyik képviselője.

A ház szó szerint porrá égett, nem tudtak megmenteni belőle semmit sem. A helyszínre kiérkező tűzoltók parancsnokának gyanús volt a tűz, ezért a gyújtogatásos ügyekben eljáró szakembereket is riasztották. A tüzet hajnali öt előtt egy perccel jelentették, és háromnegyed hatra el is oltották. A mentésbe még egy szolgálaton kívüli rendőr is besegített, aki a tűzoltók kiérkezése előtt segített a házban rekedteknek egy, a hátsó udvarban található megemelt teraszról lejönni.

Az eset érdekessége, hogy 50 Cent és volt barátnője egy ideje a lakás tulajdonlása fölött pereskednek, mert a rapper mielőtt nagyon befutott azt a felelőtlen ígéretet tette barátnőjének, hogy vesz majd neki egy házat. Az exbarátnő elmondta, Jackson az ígéretet több mint tíz éve tette, és szakításuk óta az az érzése, hogy 50 Cent csak meg akar tőle szabadulni, és vele együtt közös fiuktól. A házat 50 Cent tavaly vette, hogy biztonságban tudhassa a hozzá közel állókat.

Az exbarátnő azt is mondta a perben, hogy egy olyan egyezséget is kötött a rapperrel, hogy a hip-hop sztárként befolyó pénzeinek a felét megkapja. A barátnő azt mondja, ezt 50 Cent egy e-mailben közölte vele, ahogy azt is, hogy kap házat. A pereskedés egyre mocskosabbá kezdett válni az utóbbi időben, ezért kezdtek a hatóságok szándékos gyújtogatási ügyben is nyomozni.

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: