2011-06-06 10:01:13• hírek • Póti Orsolya

Zséda koncertje zárta a Családi Hétvégét

Vasárnap délután is izgalmas percek vártak a Kossuth-kertbe kilátogatókra, ugyanis sor került az Aranykapu Kulturális egyesület által szervezett Családok vetélkedője eredményhirdetésére, azt követően pedig Zséda koncertezett.

A három versenyző család nagy izgalommal várta az utolsó megmérettetést, és tűkön ültek az eredményhirdetés előtt. Kilenc próbatétel után még egy versenyszám várt a családok apraja-nagyjára: ezúttal a színpadon kellett megmutatniuk színészi tehetségüket.

A harmadik helyezett egy a Csilly Csárda Étterem által felajánlott vacsorában részesült, a második díjban részesülő család egy hétvégét tölthet a Best Western Hotelben, míg a legjobban teljesítő család tagjai egy hét napos brüsszeli kirándulásban részesülnek. A fődíjat Sógor Csaba, az RMDSZ Európai Parlamenti képviselője adta át a nyertes családnak. A megmérettetésen az Ipiapacs csapat, azaz a Pap család bizonyult a legjobbnak.

A képviselő kihangsúlyozta a felajánlott brüsszeli kirándulást biztatásnak szánta, hogy az elkövetkezőkben minél többen jelentkezzenek az ilyen jellegű versenyekre, ugyanis ezek összehozzák a családokat a mindennapokban.

A díjátadást követően néhány perc szünet után ZSÉDA és zenekara lépett a színpadra A koncerten elhangzottak Zséda mindenki által ismert és szeretett slágerei, az új album dalai is, világslágerek, és olykor elkalandozott a dzsessz világában is. Felcsendült a Motel, a Mindhalálig mellettem, a Szeress most, a Fekete Rúzs vagy az És megindul a föld, de a kevésbé ismert dallamok is nagyon jól szóltak.

Zséda nem csak gyönyörű hangjával, hanem szépségével is elkápráztatta szatmári rajongóit, több százan érkeztek a koncertre, hogy élőben is megcsodálják a tehetséges énekesnőt.







Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: