2011-05-29 09:42:15• hírek • Balog Anita

Ütős koncertet adott a Kozmix és a Voltaj

Az este a koncerteké volt a városnapon, a fellépők közül pedig a címben említett két együttest érdemes kiemelni: a Kozmix dalaira inkább a magyarok tomboltak, a Voltaj koncertjét viszont az egész tér végigénekelte és ugrálta.

A szépségversenyt követően a hölgyek helyét átvették az előadók a Szatmárnémeti városnapon: Anda Adam és táncosai kezdték "bemelegíteni" a közönséget, majd Celia, valamint a szatmári Crazy Dancers formáció fokozta a hangulatot. Azért azt érezni lehetett, hogy azért legtöbben az esti nagy-koncerteket várják, mindenki igyekezett megvacsorázni és magához venni a szükséges sör-adagot, hogy aztán belevessék magukat a bulizásba.

A magyarországi Kozmixot ugyan mostanában nem látni gyakran, néhány évvel ezelőtt olyan bulizós slágerekkel kerültek a köztudatban, hogy most is rengeteg embert vonzottak a színpad elé. A zenészek meglepték kicsit a közönséget, hiszen saját dalaik mellett feldolgozásokkal is szórakoztattak, Bonanza Banzáj dalokat adtak elő, a Scooter-től a Fire-t, de kétségtelenül a legnagyobb ovációval Morandi egyik dalát fogadta a közönség - ekkor még azok is belevetették magukat a bulizásba, akik kicsit türelmetlenkedve már a Voltajt várták.

A Voltaj-ig azonban még egy látványos műsorszám volt: a Shadow Art tűzzsonglőr-csalat fellépését szájtátva figyelték sokan. Aztán jött a Voltaj, a közönség pedig robbant: mindenki torkaszakadtából énekelte a legújabb turnéjának anyagával fellépő együttest. Az együttes énekese kétszer is említést tett a kilenc évvel ezelőtti balesetről, amikor szintén a városnapokon léptek fel és a rosszul összeszerelt színpad tetőzete a hirtelen jött nagy mennyiségű eső miatt leszakadt. Az eset következményei egy dalt is megihlettek, a zenekar pedig biztosította a közönséget: a szatmári közönség az egyik legjobb az országban, s hogy mindig öröm számukra itt fellépni. A koncert egyébként meglepetéseket is tartogatott: több dalnál csinos táncoslányok léptek színpadra.

A Voltaj koncertjét követően élő dobshow és tűzijáték következett, ezzel ért véget a szombati nap műsora.


Shadow Art - játszanak a tűzzel


Színpadon a Kozmix


A Shadow art showja


A Shadow Art tüzes produkciója


 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: