2011-07-20 13:44:08• hírek • Póti Orsolya

Jótékonysági koncert a gyermekekért

Cserey Csaba, Hütter Dóra és egy jól ismert zenekar, az Alvin és a Mókusok tribute együttese lép színpadra július 22-én a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban, ezúttal egy jótékonysági koncert keretében, melyet a Szatmári Máltai Segélyszolgálat szervez.

A Szatmári Máltai Segélyszolgálat jótékonysági koncertet szervez július 22-én, este 19 órától a G. M Zamfirescu Kulturális Központban a Szent József Ifjúsági Központot látogató gyerekek és fiatalok javára.

Az est Cserey Csaba dob- és Hütter Dóra akusztikus gitár produkciójával veszi kezdetét. A két zenész ezúttal népszerű slágereket fog előadni - tudtuk meg Muresan Gabrieltől, a segélyszolgálat egyik önkéntesétől.

A slágereket követően, egy alternatív rockegyüttessel folytatódik a koncert. Az Alvin és a Mókusok szatmári Tribute Band most első alkalommal lép így együtteskén színpadra; a jól ismert magyar alternatív zenekar dalaiból ad majd néhányat elő, de nem hiányoznak majd a mindenki által ismert rockdalok sem.

A koncerten begyűjtött pénzösszegből a Máltai Segélyszolgálat egy tábort szeretne szervezni a Szent József Ifjúsági Központba járó, a szegény családokból származó gyerekek számára. A szervezők remélik, minél többen segítenek majd egy csekély összeggel, hiszen sok kicsi sokra megy.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: