2006-05-04 01:12:55• hírek • Szatmar.ro

Popfantázia siker

Sikerrel mutatta be Dancs Annamari a legújabb show-műsorát.

Április 28.-án került bemutatásra Dancs Annamari legújabb show-műsora, a Popfantázia. Akik ellátogattak a Szent György Napokra, egy felejthetetlen koncertélményben részesülhettek, amelyből nem hiányoztak az erdélyi pop-énekesnő slágerei, a látvány-és show-elemek, a sok táncos és nem utolsó sorban egy nagyszerű zenekar, akik élőben szolgáltatták a már ismert dalokat.

- Nagyon izgultam, hogy minden jól sikerüljön a bemutatón -mesélte Annamari- ,hiszen közel két hónapos kemény munka áll a produkció mögött. Örvendek, hogy először a Szent György Napokon sikerült színpadra vinni az egy órás show-nkat, hiszen ezelőtt 8 évvel ugyancsak ezen rendezvény keretén belül debütáltam. Ezért is volt olyan nagy várakozás és izgalom a fellépést megelőzően. Az est egyik csúcspontja a nyugdíjas hölgyek tánca volt, akik korukat megtagadó fiatalsággal ropták az Ida Aerobik táncoslányaival közösen a Nemcsak a 20 éveseké a világ című dalra.

Az énekesnő szerint a legnagyobb döbbenet és buli mégis a Rock’n’Roll Mix-nél volt: - Kihívás volt számomra rock’n’roll-t énekelni, mivel ez egy teljesen másfajta énektechnikát és mozgáskultúrát megkövetelő műfaj. Végigtáncoltam és énekeltem ezt a 100 %-os live műsort, nem tagadom, már a próbák alkalmával beszereztünk a táncosokkal egy-két kék-zöld foltot, de úgy érzem, hogy megérte a fáradtságot! Úgy tervezzük, hogy a nyár folyamán más erdélyi városokban is bemutatjuk a Popfantáziát- mondta Annamari.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: