2011-06-06 15:32:34• hírek • Szatmar.ro

Pop volt a legjobb szatmári Bernben

A Szatmárnémeti Sportklub három párbajtőrözővel is képviseltette magát hétvégén a Bernben megrendezett Grand Prix versenyen, az Árkosi Bertalan, Pop Adrian és Szilágyi Adrian alkotta trió egyik tagja sem tudott azonban kiugró eredményt produkálni.

A 198 tagú mezőnyben a szatmáriak közül Pop Adi szerepelt a legjobban, ő a 80. helyen zárta a versenyt, míg Árkosi a 119., Szilágyi pedig a 134. helyen végzett. Rajtuk kívül még két romániai versenyző állt pástra, közülük a szatmári, de Nagyváradon vívó Nyisztor Sándor a 60., Andrei Radu pedig a 138. pozíciót szerezte meg.

A döntőben mellesleg a svájci Max Heinzer 15-11 arányban múlta fölül a magyar Imre Gézát, a mezőny erősségét pedig remekül jellemzi, hogy a világranglista vezetője, a világbajnok Boczkó Gábor „csak" a kilencedik helyen zárt.

A férfi párbajtőrözők számára csak egyéni versenyt rendeznek a londoni olimpián, így a 2012 márciusának végéig tartó kvalifikációs sorozatban az egyéni eredmények számítanak. A világranglista első 12 helyezettje, de országonként maximum két fő automatikusan olimpiai résztvevő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: