2009-07-17 08:54:51• hírek • Szatmár.ro

Pop szerepelt a legjobban

A plovdivi (Bulgária) Vívó Európa Bajnokság csütörtöki napján állt pástra egyéniben Csiszár Ferenc felkészítésében a férfi párbajtőr-válogatott, amely az elmúlt hetekben Szatmárnémetiben készült a kontinens-versenyre.

A legjobban a szatmárnémeti SK versenyzője, Pop Adrian szerepelt, aki a nyolcaddöntőbe jutásért vívott asszóban egy lengyel versenyzőtől, Zawrotniac Radoslavtól kapott ki, 15-10-re, azt követően, hogy az elején magabiztosan játszott, és vezetett. Pop a 26-ik helyezést érte el.

Kortyanu Cosmin továbbjutott a selejtezőkörből, majd a kieséses szakasz első asszójában egy bolgárt legyőzött, a következő lengyel versenyző viszont búcsúsztatta őt is, így a 63. lett.

Nyisztor Sándor a 86. helyen fejezte be a tegnapi napot, és hozzá hasonlóan a 88. helyen végzett Dragomir Liviu sem jutott tovább a csoportküzdelmekből. Csiszár Ferenc már az induláskor nem fűzött hiú reményeket a fiúk szerepléséhez, kihangsúlyozva, hogy a férfi párbajtő a szövetség szemében is fekete báránynak számít — inkább más vívóágak támogatását részesjtik előnyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: