2013-02-07 13:55:22• hírek • Póti Orsolya

Pop és country Valentin napra

Koncertet szervez a Szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a szerelmesek napja alkalmából február 13-án. Az est fellépői Székely Gabriella és Cserey Csaba ütőhangszerművész.

Ha még nincs programod február 13-án, szerda este, akkor gyere el a szatmárnémeti Perinita étterembe, ahol az alkalomhoz illó legszebb country és pop dalokkal varázsol romantikus atmoszférát Székely Gabriella és Cserey Csaba.

Gabriella fantasztikus énekhangjával és gitárjátékával nyűgözi le a közönséget, Csabcsy pedig változatos ütőhangszereivel kíséri az énekesnőt. Egyébként a duó már számos rendezvényt tett színesebbé, hangulatosabbá játékával, valamint az utóbbi időben több hazai turnén is részt vettek a zenészek.

A Valentin nap, magyarosan Bálint nap elsősorban a szeretet és csak másodsorban a szerelem ünnepe, ezért nem csak a szerelmespároknak szól a koncert.

A rendezvény szervezője a a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Tanács. Egy belépőjegy ára 15 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: