2011-11-16 18:48:32• hírek • Szatmar.ro

Egy negyed elég volt a VSK-nak a döntésre

A nyolcadik mérkőzés után a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata megszerezte idénybeli ötödik győzelmét is, miután szerda délután saját közönsége előtt 97-58 arányban legyőzte a Kolozsvárt. A vendég „egyetemistáknak" ez volt az idénybeli hatodik vereségük.

Dan Fleseriu az Annemarie Parau, Orosz Andrea, Monica Ivan, Amra Mehmedic, Andrea Walker összeállításban küldte pályára csapatát, amely az első tíz percben gyakorlatilag minden lényeges kérdést eldöntött. A VSK mind támadásban, mid védekezésben remekelt, minek következtében 30-6-ra nyerte az első negyedet.

A védekezésre összességében a második és a harmadik negyedben sem lehetett panasz, hisz az utolsó játékrész előtt összesen 34 dobott ponttal álltak. Mivel ekkor a fiatalok is egyre több lehetőséget kaptak, a támadások hatékonysága egy nagyon kicsit visszaesett - na nem sokat, hisz a VSK 75 ponttal állt az utolsó tíz perc előtt. A zárónegyedben a játéké volt a főszerep, mindkét gárda 24-24 pontig jutott, a hazaiak pedig már csak azért hajtottak, hogy szurkolóik kedvébe járjanak és megdobják a százat.

Bár ehhez a végén három pont hiányzott, a drukkerek nem lehettek elégedetlenek. Győzelmével a VSK feljött a hatodik helyre a tabellán, azzal együtt, hogy a Sportul Studentesc ellen még mindig van egy elmaradt meccse - ezt december 3.-án pótolják.

Vasárnap egy, a szerdainál jóval nehezebb meccs vár a Sportklubra, hisz 18.00 órai kezdettel a Temesvárral csapnak össze a lányok. Közvetlenül a férfi kézilabdacsapat Székelyudvarhely elleni mérkőzése után, amely 16.00-kor veszi kezdetét.

Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U 97:58 (30:6, 24:15, 19:13, 24:24)
A szatmári pontszerzők: Părău 17, Walker 17, Orosz 15, Mehmedic 13, Ivan 10, Giurgiu 10, Jaburova 6, Nagy 5, Szmutku R. 4.
Játszott még: Moldoveanu
Nem játszott: Pop, Washington, Mészáros I.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: