2012-09-20 17:43:20• hírek • Szatmar.ro

Deac és Pop csütörtökön kimondta a boldogító igent

Nem mindennapi vendégei voltak csütörtökön a Lakosságnyilvántartó Helyi Közszolgálat házasságkötő termének: Románia legkiválóbb párbajtőrözői közé tartozó Simona Deac és Adrian Pop mondta ki ugyanis a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt. Az eseményen a szűk család és közeli barátok mellett a sportbéli barátok is tiszteletüket tették.

Az 1985-ben született Adi Pop és az 1988-ban született Simona Deac egyaránt kilenc évesen kezdett el vívni a Szatmárnémeti Sportklub vívócsarnokában, Csiszár Ferenc kezei alatt. Az azóta eltelt években szinte valamennyi korosztályban elhódították már az országos bajnoki címet. Az egyetlen hiányzó arany Deac felnőtt bajnoki címe.

Adi Pop ezzel szemben már kétszer is a legjobbnak bizonyult a felnőttek között, emellett egy ifjúsági Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. Deac két legfényesebb érme az ifjúsági világbajnokságon, majd a főiskolások világversenyén, az Universiadén elért ezüstérme.

Simona 2010-ben elhagyta a Sportklubot a Steaua kedvéért. Szerződése még egy évig köti a katonacsapathoz, jövője egyelőre kérdéses.

„Mindketten nagyon szerények, fegyelmezettek, igazi sportemberek. Egy nagyon összeillő párt alkotnak. Sok boldogságot és szerencsét kívánunk nekik az életben, a vívásban pedig további kiváló eredményeket" , mondta a szertartás után az az ember, aki nélkül talán nem is lett volna szertartás: Csiszár Ferenc.

A szatmár.ro szerkesztőségének nevében mi is nagyon sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: