2012-05-19 19:45:43• hírek • Kocsis Zoltán

Polgármesteri elismerés, majd jöttek a lányok és a fiúk

Kiváló Szatmári Készruha Központ, második rész - mondhatnánk a hollywoodi sikerprodukciók folytatásait parafrazálva. A Grand Mall ugyanis szombat délután egy újabb divatbemutató helyszíne volt. Ennél azonban kicsivel több minden történt szombaton.

Ilyés Gyula polgármester, a szatmári textilipart népszerűsíteni hivatott Kiváló Szatmári Készruha Központ ötletgazdája köszönetet mondott a résztvevő, kiállító és bemutató cégeknek, dizájnereknek, modellügynökségeknek. Valamennyien egy érdemoklevelet kaptak Szatmárnémeti első számú közméltóságától.

Ezt követően újabb divatbemutatóra került sor, ezúttal is hét kollekciót vonultattak fel a kifutón. Ha lehet, még a péntekinél is nagyobb volt az érdeklődés, a Grand Mall harmadik emeletén található terem dugig megtelt. A divatbemutatót Ilyés Gyula polgármester és felesége mellett megtekintette Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Pataki Csaba egykori alprefektus is.

Amint arról már korábban beszámoltunk, május 17-19. között a Grand Mall adott otthont a III. Szatmáron Készült termékkiállításnak. A szatmári termékeket népszerűsíteni hivatott expó keretein belül rendezték meg a Kiváló Szatmári Készruha Központ kiállítást, amelynek a szatmári textilipar promoválása volt a célja.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: