2016-09-22 12:18:53• hírek • refszatmar.eu

Polgármester is prédikál az evangelizáción

A szatmári református sajtóorgánumok évfordulói alkalmából evangelizációs alkalomra kerül sor a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarán. A hit minden előítéletet le tud bontani és Krisztusban közelíthetünk egymáshoz, testvérként. Ennek a lehetőségét hirdetik meg a szervezők.

Az egyházmegye honlapja a refszatmar.eu hat-, a Harangszó Rádió öt-, a Világíts Tv pedig négyéves lesz, ebből az alkalomból szeptember 23-án 17 órakor keresztyén könnyűzenei koncerteket tartanak és hirdetik az Igét a szabad ég alatt.

Három zenekar fog dicsőíteni. Mindenekelőtt a Szatmári Református Egyházmegye ifjúsági táborában megalakult Bízz Band. Erdődről érkezik a Dávid Sátora dicsőítő csapat és a Szilágyságból pedig az Ében Zenekar.

Isten Igéjét Király Lajos batizi lelkész, megválasztott esperes hirdeti. Az esemény mottójául választott Ige: „Bizonyságul hívom ellenetek a mai napon a mennyet és a földet, hogy elétek adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd hát az életet, hogy élhess, te is, és utódaid is." (5Móz 30,19)

Az alkalmon meglepő módon egy politikus is Igét fog hirdetni. Molnár Róbert kübekházi (Szeged melletti) polgármester tesz bizonyságot a benne élő reménységről. A politikus, akit rabul ejtett Isten, szombaton délelőtt 10-kor Szatmár-Szigetlanka református templomában is fog evangelizálni, amit egy fórumbeszélgetés követ majd, érdekes témákról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: