2013-01-28 09:36:25• hírek • Blikk.hu

Pokoli műtéttel gyógyították Havas Henriket

Havas Henrik arca sápadt, meggyötört, és jócskán le is fogyott. A népszerű riporter, műsorvezető a Frizbi Hajdú Péterrel szerdai adásának felvételén mutatkozott először a nagy nyilvánosság előtt azóta, hogy december közepén komoly műtéten esett át, hosszan kezelték kórházban.

A tévés most már arról is nyíltan beszél, hogy vastagbélrákkal kell megküzdenie. Hajdú Péternek részletesen beszámolt róla, min ment keresztül az elmúlt időszakban.

- Három éve kezdődött. Gyakran görcsök gyötörtek, jártam orvoshoz, de szakorvoshoz soha nem jutottam el. Aztán egy nyaralással töltött dőzsölős hét után már el sem múlt a fájdalom, étvágyam viszont nem volt - kezdte Havas Henrik, aki 16 kilótól szabadult meg hirtelen. Szerencséjére a sors összehozta egy gasztroenterológussal, aki felismerte, hogy komoly a baj, és azonnal műtétre van szükség.

- A feleségemet vártam a reptéren, amikor összefutottam egy régi kolléganőmmel, akinek a férje gasztroenterológus. Megbeszéltük, hogy bemegyek hozzá, és utánajárunk, minek köszönhető a fogyás. Kiderült, a vastagbél okoz problémát, ugyanis gyulladásban van, ami már  átterjedt a környező szövetekre. Megoperáltak, az összenövéseknek köszönhetően el kellett távolítani a vastagbelem és a hasnyálmirigyem egy részét, valamint a lépemet is - vallotta be Havas Henrik, aki számtalan fájdalmas vizsgálaton ment keresztül, de mindezek ellenére egyszerűen képtelen volt elhinni, hogy mindez vele történik.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: