2016-05-03 10:10:40• hírek • Blikk.hu

Pokoli fájdalmak! Rékasit újra megműtötték

Bombaként robbant a hír, 18 év után elhagyja a Barátok köztöt Rékasi Károly (53)! Kiderült: a tavaly júniusban súlyos motorbalesetet szenvedett, majd februárban csontpótló műtéten átesett színészt hétfőn újra meg kellett operálni - így egy időre kiírták a népszerű sorozatból.

- Karcsi mindig is sportos, egészséges életet élt, mindenki azt hitte, ha nem is pillanatok alatt, de fél, egy év elteltével visszakapja régi életét. Soha nem terhelte túl a sérült lábát, pontosan végezte, amit a rehabilitáció menete előírt. Csak akkor, és úgy kezdett dolgozni, ahogy azt orvosai engedélyezték, mégsem képes kikeveredni a bajból - árulta el a Blikknek informátorunk, aki hozzá tette: a még mindig komoly fájdalmakkal küzdő színészt hétfőn már meg is operálták.

„Rékasi jelen egészségi állapota miatt nem tud részt venni a sorozat munkájában. A színész balesete utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen. A készítők a sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították. Az adott helyzet azonban tervezhetetlenné teszi a színész sorozatban való munkáját. A produkció számára fontos Rékasi Károly egészsége, így - munkaviszonyának fenntartása mellett - teljes gyógyulását követően tudja a színészt foglalkoztatni" - áll a Barátok közt hivatalos közleményében.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: